Aurinko ja jukramainen pakkanen.

Eilen menimme illalla saunaan, kuuntelin Kirkaa ja katsoimme Bridget Jonesia pikkutunneille (siis yhteen). Aamulla Dancing Queen yritti herättää, mutta levyä ehti mennä ainakin 10 sävellystä ennen kuin heräsin. Espanjan preli oli viime kevään ylppäri ja se meni keskittymisen tasoon nähden ihan hyvin. Keskittymiskapasiteettini (huom. hieno sana) on siinä mielessä jotenkin heikko, että viimeisiä luetunymmärtämisiä en ikinä jaksa lukea kunnolla. Lähdin aikaisin ja menin katsomaan editointiluokan miehitystilaa. Se oli vapaana ja räppäripojat auttoivat asian hoidossa. Nyt radiojuttu on levyllä, vihdoinkin, ja toimii.

Tänään suunnittelen torstaista radio-ohjelmaa ja katson ehkä leffaa ilman tekstejä. Ylppärikuuntelut ovat jo ensi viikolla. En ole vielä valmis. Apua. Illalla menen äitille, josta pidän ihan hurjan huisisti.

Huomenna on ensimmäiset tunnit teatterioppia! Sitä odotan innolla. Jouston jälkeen suunnittelemme Lumikin koreografioita. Kotona on kova työ radiojutun kanssa, pitänee pitää linja Reettaan auki koko hela päivän. Eikö muka muuta? Huomiseksi pitää jättää abilaulu! Jotenkin tuntuu ihanalta. Kello on noin vähän, eikä ole akuuttia tekemistä. Vau.

Reetta, kaunein mielin

380055.jpg